Συνάντηση Β.Αυγουλά – Στ.Πουλή με Π.Μαρινάκη για την ΑΜΚΕ «Με αλλά μάτια»

Συνάντηση με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη επιδίωξε και πραγματοποίησε ο Α’ Επιλαχών Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής συνοδευόμενος από τον Βαγγέλη Αυγουλά, Δικηγόρο ΑμεΑ και μέλος ΔΣ Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με σκοπό να τον ενημερώσουν για τα Προγράμματα Συμπερίληψης και Προσβασιμότητας της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια». Παράλληλα συζητήθηκαν διεξοδικά τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες με αναπηρία σε ότι αφορά στην κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Με αφορμή τη συνάντηση, ο Σταμάτης Πουλής προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση – δήλωση:

«Όταν ο Βαγγέλης ζήτησε τη συμβολή μου, η πόρτα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης ήταν, όπως πάντα, ανοιχτή για να συζητήσουμε τα Προγράμματα της ΑΜΚΕ Με Άλλα Μάτια, καθώς και να αναζητήσουμε λύσεις για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες με αναπηρία.

Η στήριξη των ΑμεΑ, αλλά και όλων των ευπαθών ομάδων και η προώθηση της Συμπερίληψης και της Προσβασιμότητας, αποτελούν βασικές προτεραιότητες της πολιτική της Κυβέρνησης της ΝΔ, στο πλαίσιο μιας σύγχρονης και ανοικτής κοινωνίας και οικονομίας.

Άλλωστε, δεν υπάρχει κοινωνικός φιλελευθερισμός χωρίς ευκαιρίες για όλους.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες κάθε κοινωνικής ομάδας, στεκόμαστε καθημερινά δίπλα τους με πράξεις.»

Απάντηση