Με δωρεά του Αθ. Μαρτίνου κατασκευάστηκαν σύγχρονες παιδικές χαρές σε 12 νηπιαγωγεία των Αχαρνών!

Ασφαλείς και σύγχρονες παιδικές χαρές, με πιστοποιημένα όργανα παιχνιδιού, απέκτησαν δώδεκα (12) νηπιαγωγεία του Δήμου Αχαρνών με τη δωρεά της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑ, του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες χορηγίες προς τα σχολεία της πόλης με άμεση και θετική συνέπεια στην καθημερινότητα των μικρών μαθητών οι οποίοι μπορούν, πλέον, να παίζουν με ασφάλεια στον αύλειο χώρο του σχολείου κατά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Τη σημαντική προσφορά της ΑΙΓΕΑ ΑΜΚΕ χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός ο οποίος ευχαρίστησε τον κ.Αθανάσιο Μαρτίνο για το συνεχές ενδιαφέρον του για την πόλη. «Ο Δήμος Αχαρνών κι εγώ προσωπικά ευχαριστούμε την εταιρεία «Αιγέας» και τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο που για ακόμα μια φορά αποδεικνύουν στην πράξη το ενδιαφέρον τους για την πόλη και διαχρονικά στέκονται δίπλα μας, στην συνεχή προσπάθειά μας για πόλη φιλική και ανθρώπινη για τα παιδιά του δήμου μας. Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και οι παιδικές χαρές των νηπιαγωγείων είναι έτοιμες για να προσφέρουν χαρά, δημιουργικό και ασφαλές παιχνίδι».

Ειδικότερα, οι σχολικές μονάδες που απέκτησαν παιδικές χαρές είναι: Το 4ο Νηπιαγωγείο (οδός Αθανασίου Διάκου), το 6ο Νηπιαγωγείο (Μιαούλη και Κατάρα), το 9ο Νηπιαγωγείο (11η στάση Αγ. Άννα), το 15o Νηπιαγωγείο (Κορίνθου 4, Λεωφόρος Θρακομακεδόνων ), το 26ο Νηπιαγωγείο (Μονεμβασιάς Λαθέα), το 27ο Νηπιαγωγείο (Πτολεμαΐδος  50), το 28ο Νηπιαγωγείο (Θεσσαλίας 3), το 29ο (Μπινη Ταιγανίδη στο Ολυμπιακό χωριό , το 30ο Νηπιαγωγείο (Κακλαμανάκη- Ολυμπιακό χωριό), το 31ο Νηπιαγωγείο (Κων/νου Κεντέρη Ολυμπιακό χωριό), το 34ο Νηπιαγωγείο (Δανιήλ Βρεττού) και το 2ο Νηπιαγωγείο Θρακομακεδόνων. 

Απάντηση